Бившата тъща на Роман Абрамович е новата тръпка на медийния магнат “Бях много нервен. Страхувах

...
Бившата тъща на Роман Абрамович е новата тръпка на медийния магнат “Бях много нервен. Страхувах
Коментари Харесай

За година Рупърт Мърдок се разведе, развали годеж и намери ново гадже

Бившата тъща на Роман Абрамович е новата тръпка на медийния магнат
“Бях доста нервозен. Страхувах се да се влюбя, само че знаех, че ще ми е за финален път. ” Това самопризнание принадлежи на 92-годишния медиен магнат Рупърт Мърдок. Прави го през март, когато афишира годежа си с 66-годишната Ан Лесли Смит и единствено седем месеца откакто се е развел с четвъртата си брачна половинка.

Говореше се, че сватбата им ще е в края на това лято, само че сега Мърдок се любува на круиз в Средиземно море с друга 66-годишна чародейка. И медии от целия свят тръбят, че той още веднъж се носи на крилете на любовта, откакто е разтрогнал годежа си с Ан Лесли Смит.

Новата му годеница e Елена Жукова, която прави сполучлива кариера като молекулярен биолог и експерт по диабет в Съединени американски щати, където емигрира от Русия преди трийсетина години.

За нея се знае относително малко, макар че ориста я е поставяла под светлината на прожекторите и различен път. През 2008 година нейната щерка Дария се дами за съветския олигарх Роман Абрамович. Двамата се срещат по-рано на празненство, проведено от татко ѝ, с който Елена Жукова от дълго време е разграничена. По това време Абрамович към момента е женен за втората си брачна половинка, с която имат пет деца. Привличането му към Даша е толкоз огромно, че се развежда. Тя от своя страна пък би трябвало да напусне Съединени американски щати, където живее с майка си от 1991 година, и да се реалокира в Москва поради него. Любовната им приказка трае към десетилетие. През 2019 година Дария Жукова се дами наново, този път за гръцки корабен магнат и прекарва огромна част от времето си в Европа, само че не стопира да поддържа тясна връзка с околните си другари в Америка.

Сред тях е третата брачна половинка на Рупърт Мърдок - Уенди Денг. Родената в Китай предприемачка влиза в живота му само 17 дни след като се е развел през 1999 година И въпреки да е с 38 години по-млада от него и да са разграничени от десетилетие, продължава да се интересува от протичащото се с него и до през днешния ден. Твърди се, че тъкмо другарските връзки сред Уенди Денг и Дария Жукова са довели до среща на Мърдок с Елена Жукова.

Милиардерът толкоз бил омаян от чаровната усмивка на пенсионираната биоложка, че бързо се разпоредил на сътрудниците си да наемат една от най-известните яхти в света и поканил някогашната тъща на Абрамович да изкарат дружно лятната си почивка. Лодката “Кристин О ” в миналото е принадлежала на гръцкия корабен магнат Аристотел Онасис. Освен че е забавлявал на нея брачната половинка си Джаки Кенеди и любовницата си Мария Калас, той е посрещал и редица известни персони като Уинстън Чърчил, Грета Гарбо и Ева Перон. На борда ѝ прави своя брачен банкет и американската актриса Грейс Кели, когато се омъжва за принца на Монако Рение.

Дали любовната приказка на Елена Жукова с Мърдок може да приключи също с брак, към момента е рано да се каже съгласно доближени на двамата. Някои вестникарски коментатори обаче пишат, че подобен е доста евентуален, тъй като медийният магнат е посочил през годините, че трудно живее без жена до себе си.

Освен това някои от сътрудниците му настояват, че 92-те му години са по-скоро единствено число при него, защото има сила на на половина по-млад човек. А и след разочарованието от проваления годеж с Ан Лесли Смит има потребност от някого, който още веднъж да му се възхищава, както постоянно е било през неговия живот.

Елена Жукова и Мърдок са видяни да се качват на “Кристин О ” в края на юли. Посетили Позитано и Неапол, а по-късно се преместили на друга яхта, с която стигнали до красивия остров Корфу. В някои елементи от пътешествието към тях се включили и дъщерите на Мърдок от Уенди Денг, които са на 20 и 22 година

Той има общо шест деца от първите си три брака, които са на възраст от 20 до 65 година, само че единствено един от синовете му взе участие директно в ръководството на неговата медийна империя. С четвъртата си брачна половинка Джери Хол той се раздели през август предходната година. Тя също е на 66 година и когато се ожениха през 2016 година в Лондон, и двамата смятаха, че най-накрая са намерили подобаващия човек, с който да довършат земния си път. Повече от 20 година Джери Хол беше спътница в живота на фронтмена на “Ролинг Стоунс ” Мик Джагър и му роди четири деца. И въпреки дълго време да търпеше изневерите му, в последна сметка го напусна през 1999 година, откакто стана ясно, че музикантът има правоприемник и от бразилска манекенка.

От Рупърт Мърдок също понесе запаметяващ се удар. Той я осведоми с имейл, че се разделят, само че по този начин и не се разбра какво се е случило посред им, тъй като юристите му се постараха много, с цел да не бъдат разкрити аргументите за раздялата им. Близки до Джери Хол обаче настояват, че някои от 6-те му деца са вбили чеп в връзките им, тъй като се тормозили, че тя му работи прекомерно завладяващо и не е ясно по какъв начин това ще се отрази на наследството му, с което ще бъде разграничено положението му от 17 милиарда $ след неговата гибел.

Към момента няма никакви индикации по какъв начин одобряват опцията Елена Жукова да стане част от семейството. За разлика от миналата тръпка на Мърдок - Ан Лесли Смит, която нямаше лични деца и опит с живота на известните персони, рускинята знае и по двата въпроса много. Освен че сама е отгледала дъщеря си Даша, в този момент тя прекарвала доста време и с трите си внучета. Също по този начин около някогашния си шурей Роман Абрамович е усетила както изгодите, по този начин и минусите на лъскавия живот на милиардерите.

Павлина Трифонова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР